Novosti Sport Događanja

Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju

09.07.2019. / Romana Šimek

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velike Gorice i za vrijeme ljetnih praznika vrijedni mališani stalno nešto izrađuju. Brojne radionice dio su ljetnog programa u srpnju, namijenjenog djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole.

Malim Velikogoričanima ponuđeno je 12 programa koji se provode u 21 grupi, dva puta tjedno koje pohađa oko 300 djece.

Programe izvode stručne voditeljice, a djeca upoznaju nove prijatelje, igraju se, razvijaju vlastitu kreativnost, uče nove vještine, a sve to će pokazati na izložbi povodom Akcije “Velika Gorica prijatelj djece” sredinom listopada.

Na jednoj od brojnih radionica, tri grupe Hokus pokusa su radile fosile, ljigavce na tri različita načina i eksperimentirali su s bojanjem biljaka.

U Hokus pokus grupama djeca istražuju prirodne pojave i svijet oko sebe kroz znanstvene eksperimente. No osim istraživača, radionice okupljaju i mališane koji uče strane jezike, plešu, kuhaju, slikaju ili se jednostavno igraju na otvorenom. 

-Nakon prvog pokušaja, ovoga puta smo uspjeli! Složili smo strujne krugove, dodavali elemente serijski, paralelno... Malim inženjerima uvijek zabavno!- kažu iz Centra nastavno na nedavnu radionicu Malih inženjera.

foto: Centar za djecu, mlade i obitelj/Facebook

Galerija slika

Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju Ljetni program Centra za djecu, mlade i obitelj: Izrađuju fosile, spajaju strujne krugove, slikaju i kuhaju

Podijeli