Obavijesti

Sport

Komentari 121

'Znam za Dinamo, za Rijeku… Hajduk? Ne, nisam nikad čuo!'

'Znam za Dinamo, za Rijeku… Hajduk? Ne, nisam nikad čuo!'
1

Kad se pojavio interes Gorice za mene, upregnuo sam google i išao doznati što se može o državi, o Velikoj Gorici, Zagrebu, ispričao je stoper koji je prošao Feyenoordovu nogometnu školu

VIDEO

Bilo je i vrijeme da se okušam negdje izvan Nizozemske. Imam 26 godina, a uvijek sam želio vidjeti svijet, upoznavati druge narode i kulture. Hrvatska je, koliko sam dosad vidio, prekrasna zemlja, rekao je na svom predstavljanju novi igrač Gorice, nizozemski branič indonezijskih korijena, Matthew Steenvoorden.

Kalio se kroz nizozemsku prvu i drugu ligu. Prošao je Feyenoordovu školu, odigrao dvije službene utakmice za slavni klub, bio na posudbama u Excelsioru i Dordrechtu, a u Goricu je stigao nakon trogodišnje epizode u Cambuuru. U klubu su ga dočekala i dva sunarodnjaka - Joey Suk i Justin Mathieu koji ga je i nagovorio na dolazak u Hrvatsku.

- Sa Justinom sam igrao u Cambuuru, on mi je preporučio klub i sve oko njega. Rekao mi je: 'Stari, moraš doći ovdje…' - prenosi CityPortal njegove riječi.

- Centralni sam branič, jak u zraku, često zabijam golove nakon kornera i slobodnih udaraca… U posljednje dvije sezone zabio sam 12 golova. I volim igrati nogomet, nisam od stopera koji samo nabijaju - opisao je sam sebe, a onda otkrio da ipak ne zna toliko puno o hrvatskom klupskom nogometu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Googlao Zagreb i Goricu, a za Hajduk nikad nije čuo

- Kad se pojavio interes Gorice za mene, upregnuo sam google i išao doznati što se može o državi, o Velikoj Gorici, Zagrebu… Bio sam već u Rijeci, igrao sam za Feyenoord protiv njih u Europskoj ligi prije četiri, pet godina. Da, jedna od moje dvije utakmice za Feyenoord bila je ta - rekao je pa iznenađujuće dodao:

- Znam za Dinamo Zagreb, za Rijeku… Hajduk? Ne, nikad čuo...

Hmm, nakon što ovo pročitaju Hajdukovci i njihovi navijači, mogla bi ga dočekati paklena 'dobrodošlica' pri prvom susretu. A on je zakazan za 17. kolovoza kada Goričani u petom kolu HNL-a gostuju na Poljudu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...