Novosti Sport Događanja

Čepinčanin Periša: Broj na leđima posvećen je mojoj baki i djedu!

19.07.2019. / Damir Žbulj

Kao što smo već ranije najavili, 23-godišnji desni branič Patrik Periša pojačat će konkurenciju u momčadi Sergeja Jakirovića.

-->> Gorica talente traži i u Koreji, Patrik Periša pojačanje iz slavonskog drugoligaša

Čepinčanin je potpisao ugovor do lipnja 2020. godine, a dodatni plus je što, osim na boku, može igrati i na poziciji stopera.

Karijeru je počeo u svom Čepinu, a preko Osijeka i drugoligaša BSK-a iz Bijelog Brda stigao je u Veliku Goricu,

Ovog ljeta pripremao se u Kampu za igrače bez profesionalnog ugovora Hrvatske udruge Nogometni sindikat te je svojim partijama zaslužio pažnju Uprave našeg prvoligaša, koja je upravo za poziciju desnog bočnog igrača tražila igrača iz Hrvatske.

"Presretan sam što sam ovdje, što sam postao igrač jednog ovakvoga kluba, osjećaj je doista odličan. Sad je na meni da svojim radom i kvalitetnim igrama pokažem i dokažem da su u klubu donijeli dobru odluku što su mi dali povjerenje. Veselim se svim izazovima koji su pred nama", rekao je Periša na službenom predstavljanju.

U Gorici će na leđima nositi broj 40: "Odabrao sam taj broj zato što su mi i baka i djed rođeni 1940. godine. Taj broj posvećen je njima!"

Nova sezona HT Prve lige počinje već u subotu, od 21 sat na Gradskom stadionu, kad u goste stiže Inter iz Zaprešića.

Jan Paolo Debijađi svoju karijeru nastavit će na vratima NK Kurilovca. Devetnaestogodišnji čuvar mreže do sada je nastupio za juniorsku momčad Gorice, a posljednji nastup upisao je u kvalifikacijskoj utakmici za 1. HNL protiv vršnjaka Cibalije.  

Podijeli