Novosti Sport Događanja

Prelecova Istra sjajno otvorila sezonu: Ovo smo priželjkivali

05.08.2019. / Damir Žbulj

Velikogorički nogometni stručnjak Ivan Prelec odlično je otvorio prvoligašku sezonu na klupi Istre 1961!

Nakon uvodnog poraza na Poljudu od Hajduka zaredali su Žuto-zeleni s dvije pobjede, na gostovanju u Zaprešiću i pred svojim navijačima protiv Varaždina.

Junak 3:1 slavlja na Drosini bio je mladi 20-godišnji Mario Ćuže, koji je zabio sva tri pogotka, a u redove Puljana stigao je na posudbu iz zagrebačkog Dinama.

Trener Prelec bio je zadovoljan partijom svoje momčadi i prvom pobjedom na domaćem travnjaku: "Idemo korak po korak. Naravno da je ljepše i da smo priželjkivali ovakav ulazak u sezonu. Psihološki se sada mijenja mentalni sklop u glavi igrača! Sada mogu krenuti još više vjerovati u sebe. Svjesni smo kako će u sezoni biti oscilacija, biti ljepših, ali i onih manje lijepih trenutaka. To je jednostavno tako u sportu, to je naš put, a na nama je da svakodnevno radimo i trudimo se iz dana u dan biti sve bolji te da prihvatimo dobre i manje dobre stvari."

Ćuže je nakon tri kola najbolji strijelac HT Prve lige s pet postignutih golova.

-->> [VIDEO] Dinamo još jednom pokazao klasu, Lovrić prvi svladao Livakovića: Nismo ih mogli pratiti

Istra 1961 je trenutno sa šest bodova, koliko ima i Osijek, na petoj poziciji. Gorica je s pobjedom, remijem i porazom na šestom mjestu s četiri osvojena boda.

U idućem kolu Goričani na svom travnjaku, u nedjelju 11. kolovoza od 20 sati, dočekuju Rijeku, dok Prelecova Istra u subotu gostuje kod Lokomotive.

(Foto: NK Istra 1961)

Podijeli