Novosti Sport Događanja

Zwolinski opet zabija

07.08.2019. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odigrali su u srijedu prijateljsku pripremnu utakmicu s drugoligašem iz Sesveta, koju su dobili s minimalnih 1:0.

Pogodak odluke zabio je glavom poljski napadač Lukasz Zwolinski, sredinom prvog dijela, na fino dodavanje Joeyja Suka.

Zwole se ozlijedio neposredno prije početka sezone, propustio je utakmice s Interom i Osijekom, u sastav se vratio u dvoboj s Dinamom i ova minutaža i postignuti gol sigurno će mu pomoći da čim prije stigne u pravu formu, vrati samopouzdanje, nadamo se već protiv Rijeke u nedjelju.

Hrvatski viceprvak u četvrtak igra prvi dvoboj trećeg kola kvalifikacija Europske lige sa škotskim Aberdeenom i Gorici se otvara nova prilika da protiv suparnika koji je koncentriran na međunarodne nastupe dođe do pozitivnog rezultata. Baš kao što je to bilo i protiv Osijeka nedavno.

Protiv Sesveta su 'poštedu' dobili' Kahlina, Musa, Miya, Ndiaye, Jovičić, Čabraja, Marina, Maslowski, Dvorneković, Lovrić...

Trener Jakirović je na teren od prve minute poslao Čovića, Ljubisavljevića, Steenwoordena, Špičića, Krizmanića, Hana, Suka, Babeca, Mathieua i Zwolinskog, a još su igrali Išek, Brkić, Blagojević, Gagulić, Kang i Kwak.

Dvoboj s Rijekom, koja je sezonu otvorila s tri pobjede, na Gradskom stadionu igra se u nedjelju od 20 sati. 

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli