Novosti Sport Događanja

Gorica se 'riješila' Ronalda

08.08.2019. / Damir Žbulj

Rumunj Ronaldo Deaconu stigao je u Goricu ove zime kao veliko pojačanje, stavio je 'Ronaldovu sedmicu' na leđa, no, tu je svaka sličnost s legendarnim Portugalcem završila.

Nije se nametnuo treneru Jakiroviću, nije pokazao niti približno ono što se od njega očekivalo, već je nekoliko tjedana van momčadi i rastanak je bio jedino moguće rješenje.

Sportski direktor Nikoličius pogodio je i s Atiemwenom i Zwolinskim pa s Lovrićem, Čabrajom, Miyom, Sukom i s još nekolicinom međunarodnih i domaćih akvizicija i prema 'zakonu velikih brojeva' jednostavno je negdje pogoditi 'u ništa'.

Rumunjski 22-godišnji ofenzivac pronašao je novi angažman u svojoj domovini, u klubu Sepsi OSK iz grada Sfântu Gheorghe.

"Deaconu je u Goricu stigao u zimskom prijelaznom roku prošle sezone te je upisao pet službenih nastupa, a posljednji put u dresu Gorice igrao je u svibnju u utakmici protiv Rudeša. Ronaldu želimo puno sreće i uspjeha u novom klubu i nastavku karijere," poručili su pristojno iz velikogoričkog prvoligaša.

Goričani nastavljaju s pripremama za veliki nedjeljni okršaj s Rijekom, koji se na Gradskom stadionu igra od 20 sati.

Podijeli