Novosti Sport Događanja

Još jedna večer za pamćenje na Gradskom stadionu: Zabili smo u pravom trenutku, to ih je 'ubilo'

12.08.2019. / Damir Žbulj

Bila je to još jedna večer za pamćenje za sve navijače koji su bili u nedjelju na Gradskom stadionu, a bilo ih je gotovo tri tisuće.

Ekipa Sergeja Jakirovića nadigrala je Rijeku, četvrti put u nizu, te je potvrdila kako je i ove sezone spremna za velike domete, borbu za Europu.

"Mislim da je utakmica bila dobra i da je protekla u taktičkom nadmudrivanju. Možda su oni izgledali bolje u prvih 20-ak minuta, malo su nas 'sačekali' i željeli su nas ugroziti preko kontranapada. No, dobro smo se obranili," analizirao je strateg Gorice pa istaknuo:

"S prekidima nisam baš zadovoljan, tu smo prošli 'lišo' par puta..."

Goričani su do prednosti stigli u samom finišu prvog poluvremena preko Senegalca Ndiayea, dok je posao sredinom nastavka zaključio Nizozemac Suk, koji se tek polako vraća u pravu formu nakon oporavaka od ozljede.

-->> [VIDEO] Nova fešta fantastičnih Goričana, Rijeka pala i četvrti put u nizu!

"Zabili smo gol u pravom trenutku i to ih je 'ubilo'. Suk zbog ozljede nije prošao pripreme, nedostajalo mu je utakmice, ali sada je on naša velika snaga i od njega očekujemo još ovakvih partija!"

"U drugom poluvremenu smo malo prilagodili svoju igru, mi smo njih 'sačekali' i na kraju zabili još jednom za potvrdu pobjede," zaključio je Jakirović, koji već po običaju nema puno vremena za slavlje.

Tek za malo odmora prije početak ovotjednih priprema za novi veliki okršaj. Gorica u nedjelju gostuje na Poljudu kod Hajduka i plan je sasvim jasan. Nova dobra partija i pozitivan rezultat, po mogućnosti pobjeda.

(Foto:  Marko Prpic/PIXSELL)

 

 

 

 

 

 

Podijeli