BURIĆ PREZADOVOLJAN POBJEDOM, JURANOVIĆ ODUŠEVIO GESTOM: / Svoje remek-djelo posvetio preminulom ocu

Image
18.8.2019.
22:23
VOYO logo

Nakon utakmice izjave je dao trener Hajduka, Damir Burić.

Hajduk je nadigrao Goricu s 3:0 u petkom kolu Prve HNL uz dva gola Jaira i prekrasan pogodak Juranovića.

Nakon utakmice izjave je dao trener Hajduka, Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala gledateljima koji su nas došli podržati u velikom broju. Mogli su vidjeti interesantnu utakmicu. Čestitam svojim momcima koji su odigrali jako kvalitetnu utakmicu protiv suparnika kontra kojega je jako teško igrati. Baš mi je drago zbog Jaira i Juranovića. Mi stvarno nismo imali sreće u Koprivnici, ali rekao sam momcima: 'Idemo raditi, dati sve od sebe, trku i agresiju ispoljiti danas.' Pobjeda je nagrada za sve. Ne trebaš ići na sreću, nego na znanje i kvalitetu, momci su to jako dobro odradili. Tražili smo jako puno dubine, ali opet je bilo dosta situacija koje nismo realizirali i gdje smo mogli odigrati pas", rekao je Burić.

On je pravi profesionalac

Juranović je bio sjajan, odigrao je veliku utakmicu i još k tome zabio maestralan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se Juri, on je pravi profesionalac i kapetan koji uvijek misli na momčad. Danas je ta volja presudila. Apsolutno smo zaslužili pobjedu i bili bolja momčad", rekao je trener.

Gol posvetio tati

Što Juranović kaže?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Lokomotive sam igrao u veznom redu, a danas na desnom beku. Napokon mi se isplatio trud, gol posvećujem preminulom tati", rekao je Juranović i onda opisao kako je zabio.

"Otvorilo mi se, Teklić mi je dobro otvorio prostor. Ušao sam u sredinu, cimnuo jednog i poslao loptu u suprotne rašlje", kaže zvijezda Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio je i navijačima.

"Zahvaljujem im što su došli, zbog njih smo ovo sve i napravili. Na treninzima smo se dogovorili da ćemo ići na svaku loptu, možete očekivati agresivniji Hajduk. Cijela momčad je napravila ono što smo radili tijekom tjedna. Napokon smo odigrali kako treba. U obrani smo odigrali najbolju utakmicu, nisu nam stvorili nijednu šansu. Prema naprijed je sve štimalo, još malo treba poraditi na realizaciji, mogli smo zabiti još golova", kazao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo