Novosti Sport Događanja

Postanite dio šampionskog kluba: ŠK Polet traži nove članove za školu šaha

27.08.2019. / Petar Brnada

Za brojne sjajne uspjehe velikogoričkih šahista iz ŠK Polet nema tko nije čuo. Njihova ženska ekipa prvak je Hrvatske, seniori II. lige zasjeli su na treće mjesto, ekipa kadetkinja druga je u regionalnoj ligi dok je Mirjana Medić ženska prvakinja Hrvatske.

I to nikako nije sve. Marta Trgovac prvakinja je Hrvatske do 13 godina, Dominik Đurašin prvak je Hrvatske do 8 godina, a Gabrijel Šoštarić drugi u Hrvatskoj do 7 godina. Uz to je članica kluba Tereza Dejanović koja je igrala i na Europskom prvenstvu druga u zemlji do 17 godina, a njen kolega Filip Radenić treći do 19 godina.

Sada je ovaj šampionski klub u potrazi za novim članovima koji će nastaviti istim putem uspjeha.

-ŠK „Polet“ počinje s upisom nove generacije (početnika) u školu šaha. Učlanjenjem grupe djece u klub zainteresiranih za šah uprava kluba odlučila je i ove godine krenuti sa školom šaha za početnike. Početak rada škole bit će 3.rujna 2019. i trajat će do kraja studenog. Treninzi su utorkom i četvrtkom u 18 sati i traju sat vremena. Djeca koja idu u školu u turnusima mogu dolaziti svaki drugi tjedan a treneri će voditi brigu da nadoknade zaostatak- rekli su iz Poleta dodavši da za tromjesečnu školu treba uplatiti 50 kuna.

Uz to, napredniji šahisti mogu se prijaviti u napredniju grupu šahovske škole kluba, a svi zainteresirani prijavu za školu šaha mogu izvršiti na mail kluba sah.polet.busevec@gmail.com ili na mob. 098419376 - Zlatko Rožić.

Podijeli