Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Svaki prvoligaš će zbog Dinama dobiti 3 mil. kn, evo koji su klubovi čestitali modrima

Rosenborg - Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
28.08.2019.
u 15:02

Dinamovi suparnici u HNL-u znat će iskoristiti taj novac, a čestitke za ovaj velike uspjeh stigle su od - Gorice, Slaven Belupa, Istre Varaždina i Lokomotive

Nogometaši Dinama uspjehom u Norveškoj osigurali su nastup u Ligi prvaka.

Osim elitnih protivnika koji će ugostiti u Zagrebu, Dinamo je zaradio oko 25 milijuna eura. Uspjeh plavih proslavit će i njihovi protivnici u ligaškom društvu jer će svaki klub na račun primiti oko tri milijuna kuna!

Dinamovi suparnici u HNL-u znat će iskoristiti taj novac, a čestitke za ovaj velike uspjeh stigle su od - Gorice, Slaven Belupa, Istre Varaždina i Lokomotive. 

Dakle, čestitke još nisu stigle s adresa Hajduka, Osijeka, Rijeke i Intera.

>>> Pogledajte slavlje Dinama u Norveškoj

 

Ključne riječi

Komentara 64

OV
Ovozemaljski
16:04 28.08.2019.

Hvala gospodinu Mamiću što je stvorio reprezentaciju koja je bila viceprvak svijeta, što je od malog ćobana koji je trćao za kozama stvorio najboljeg igraća u povijesti RH i najboljeg nogometaša na planeti Zemlja u 2018-oj godini, hvala gospodinu Zdravku Mamiću što je stvorio Dinamo koji igra europa ligu i ligu prvaka i hvala mu šta je omogučio večini prvoligaša da dobivaju po 3 miliona kn od Uefe,.najviše mu zahvaljujem šta je moj Hajduk dobio novce koji će ga i ovu godinu održati na životu, jer bilo bi šteta da Hajduk nestane koliko god nam Vučić, Pupovac i udruga Njihov Hajduk išla na živce😊 Zašto stavljam Vučića i Pupovca u ovaj kontekst, pa koliko su oni iskompleksirani Hrvatima toliko su i Splićani iskompleksirani radi Dinama i Mamića, prošao je Hajduk i teže stvari, ali ovih klošara će se teško riješiti, još teže nego ćemo se mi riješiti Pupovca, Vučića i Index. hr-a!

BL
Blender
15:14 28.08.2019.

Sta ces kad Hajduk ne mari za taj novac, to je Dinamo zasluzio i sigurno ce Hajduk sutra vec uplatiti taj novac na Dinamov racun. Stoka nezahvalna!!

Avatar doog_kool
doog_kool
16:58 28.08.2019.

Oce li prcijetina varatit pare uefi ili ih bar donirati nekoj djecoj bolnici u splitu, posto im je valjda ispod casti uzimat za sebe milijune koje im je omogucio omrazeni klub??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije