Novosti Sport Događanja

Kajakom niz čarobnu Kupu: Pronađite svog pustolovnog suputnika i doživite jedinstveno iskustvo na rijeci

30.08.2019. / Petar Brnada

Za kraj ljeta i uspješne sezone turistička agencija Backpack Adventure Travel team poziva sve pustolove i one koji bi to htjeli biti na jedinstveni izlet kajakom po predivnoj rijeci Kupi.

Riječ je o vođenom kajakaškom izletu rijekom Kupom u blizini Pokupskog koji će vam otkriti skrivenu ljepotu Kupe, ali i sve čari veslanja po rijekama. U avanturu krećemo u nedjelju, 8. rujna. Okupljanje u Pokupskom zakazano je u 9 sati, a u kajake ćemo uskočiti u 10 sati.

-Idemo na izlet kajakom rijekom Kupom, mirnim dijelom koji se pruža u okolici Pokupskog među zelenim "bregima i livadama" Pokuplja. Ovaj izlet je odlična prilika za upoznavanje s rijekom i sportovima ovog tipa, a mirna i topla rijeka Kupa garancija je zabave i ugodnog druženja uz naše vrhunske vodiče- kažu nam iz agencije uz dodatak da će 'vožnja' po rijeci potrajati 2-3 sata.

Prije izleta i same vožnje proći ćete osnovnu obuku s vodičem koji će vas uputiti kako se ponašati na vodi. Backpack Adventure Travel team za ovu je prigodu pripremio promotivnu cijenu od 150 kuna za dvije osobe (jedan kajak- dvije osobe). U to je uključen kajak za 2 osobe, vesla, prsluci za spašavanje, vodootporna bačvica za vaše stvari na kajaku i profesionalni vodič.

S obzirom da je broj mjesta za izlet ograničen, potrebno je da se prijavite na vrijeme.

Sve informacije o izletu možete naći na poveznici OVDJE, a također i booking formular koji trebate ispuniti za rezervaciju.

Detaljnije upute stižu po vašoj rezervaciji.

Vidimo se u Pokupskom!

Podijeli