FOTO: Vatrogasci iz Čičke Poljane obilježili deset godina od osnutka

DVD Čička Poljana dana ima 75 članova, od kojih njih 28 čini vatrogasni pomladak i mladež, tako da je budućnost društva osigurana
1

Vatrogastvo u Čičkoj Poljani ima povijest od 1948. godine, no društvo je na neko vrijeme prestalo s radom, a novi početak bio je prije točno deset godina. Tim povodom održana je svečana sjednica DVD-a, koji je na dostojanstven način obilježio ovaj mali jubilej.

-Posebne zahvale upućujem našim mještanima, čiji je nesebičan rad bio odlučujući da se u našem selu ponovno pokrene vatrogastvo- istaknuo je dopredsjednik DVD-a Čička Poljana Mladen Matanović.

Vrijedne mještane nije zaboravio niti predsjednik Marijan Čehovec, koji je tom prilikom od strane Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije uručena Diploma ”za 40 godina uspješnog rada u vatrogasnoj organizaciji kojom se potvrđuje pravo nošenja i isticanja vatrogasne spomenice”.

DVD Čička Poljana dana ima 75 članova, od kojih njih 28 čini vatrogasni pomladak i mladež, tako da je budućnost društva osigurana.

Zabava uz svirku Logosa u Čičkoj Poljani potrajala je do kasnih sati, a za završnica proslave bila je jučer, kada je održano vatrogasno natjecanje mladeži. 

Događanja
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija