Košarkaši Gorice bolji od ABA ligaša Krke

Nakon dviju lakših provjera u kojima su velikom razlikom pobjeđivali slabije rangirane Rudeš i Bosco, Goričani su jučer u gostima svladali Krku iz Novog Mesta, koja igra ABA ligu
DSC_5935

Košarkaši Gorice pod vodstvom Josipa Sesara pripremaju se za novu sezonu u HT Premijer ligi. Prošla je bila i više nego uspješna, jer momčad je izborila polufinala Kupa Krešimira Ćosića, dok je u Prvenstvu Hrvatske zaustavljena u četvrtfinalu od Splita.

Nakon dviju lakših provjera u kojima su velikom razlikom pobjeđivali slabije rangirane Rudeš i Bosco, Goričani su jučer u gostima svladali Krku iz Novog Mesta, koja igra ABA ligu. Susret je završio pobjedom Gorice 101:92.

Gorička svlačionica tijekom ljeta je doživjela određene promjene; Ljubo Prgomet napustio je košarkaški teren te je postao tajnikom kluba, dok su nove sredine odlučili potražiti Marko Baković, Karlo Mikšić i Marin Zrnić, umjesto kojih su angažirani Petar Babić, Karlo Lebo i Ivan Vraneš.

Priliku za vidjeti Goricu na djelu svi zainteresirani imat će sljedećeg vikenda, kada će se tijekom petka i subote, 13. i 14. rujna u Gradskoj sportskoj dvorani povodom pedeset godina kluba odigrati i slavljenički turnir na kojem će uz Goricu sudjelovati Cibona, Zadar i ruski Temp Sumz.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija