FOTO: 675 goričkih đaka po prvi puta sjelo u školske klupe

Započela je nova školska godina, a samim time i jedno novo razdoblje u životu 675 goričkih đaka prvaka, koliko ih je danas po prvi puta sjelo u školske klupe
69931279_10215085592957053_5156343379717521408_n

Započela je nova školska godina, a samim time i jedno novo razdoblje u životu 675 goričkih đaka prvaka, koliko ih je danas po prvi puta sjelo u školske klupe. Dobrodošlicu su im poželjeli i gradonačelnik Dražen Barišić, te njegovi zamjenici Krešimir Ačkar i Ervin Kolarec.

-Kako bi prvi dan škole bili uz svoje mališane zaposlenici gradskih ustanova i poduzeća, a koji su roditelji đaka prva, dobili su slobodan dan. Naš grad je prijatelj djece i željeli smo omogućiti da najvažniji dan u početku njihovog obrazovanja provedu sa svojim djetetom- istaknuo je gradonačelnik Barišić.

Ljeto za nama bilo je radno na većini škola, tako da su školarce dočekale obnovljene škole, kao i besplatni udžbenici te radne bilježnice koji su ih čekali na njihovim klupama.

-Svima želim uspješnu i sretnu školsku godinu punu znanja, smijeha i novih prijateljstava- poručio je gradonačelnik.

Za sigurnost svih školaraca na putu do škole ovaj tjedan na raskrižjima brinu pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava. 

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija