Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peticija

Most u Velikoj Gorici prikupljao potpise za inicijativu Vodu u Ustav, stigao i Grmoja

Most prikupljao potpise za inicijativu 'Vodu u Ustav'
11.09.2019.
u 18:58

- Svaki pojedinac u Hrvatskoj ima pravo na pitku i čistu vodu! Ne smije se dopustiti privatizacija javne opskrbe vodom, poručuju iz Mosta.

Most nezavisnih lista pokrenuo je inicijativu kojom želi Ustavom zaštititi vodu kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro.

- Svaki pojedinac u Hrvatskoj ima pravo na pitku i čistu vodu! Ne smije se dopustiti privatizacija javne opskrbe vodom, mora ostati neprofitna javna služba, jer vodne resurse treba zauvijek čuvati kao opće dobro pod posebnom zaštitom Republike Hrvatske - poručuju iz Mosta.

A u srijedu je u Velikoj Gorici Most prikupljao potpise za spomenutu inicijativu 'Vodu u Ustav'. Podršku je pružio i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

- Prikupljanje potpisa ide odlično, a u Veliku Goricu sam stigao kako bih podržao stranačke kolege - poručio je Grmoja.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
20:46 11.09.2019.

vodu ,narodu ,zastititi ju,jer ona je nase bogatstvo,nisam pristasa mosta ,ali dobro je sto su poveli kampanju za dobrobit puka.samo jedno hocu reci da mi u hrvatskoj,koji obilujemo sa vodom ,placamo toliko skupo tu nasu vodu ,zbog cega.jedna spanjolska,koja je u oskudici sa vodom jeftnija je od nas za cetrdeset posto.

Avatar navijač
navijač
11:08 12.09.2019.

Svatko normalan se mora složiti s tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije