Novosti Sport Događanja

Nogometni rezultati – Polet i Mraclin preuzeli vrh

23.09.2019. / Juraj Odrčić

Gradići su ostvarili još jednu gostujuću pobjedu, ovaj puta u Bedekovčini. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Hajduk, a domaći su promašili kazneni udarac. Lukacec je poražen u Zaboku, a prema nogometnim pričama, traže novog trenera koji će ih razbuditi jer kvalitetni igrački kadar pruža premalo.

Polet iz Buševca domaćom pobjedom nad Rugvicom Savom preuzeo je vodstvo u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Rezultati Lomnice nakon prva četiri kola zasigurno nisu prikazivali vrijednost njezine momčadi, a kao dokaz tome su dvije pobjede u nizu protiv jakih protivnika, ovog puta protiv odlične momčadi Topa iz Kerestinca. Turopoljac je poražen na domaćem terenu, a nogometaši Rakovog Potoka dva puta su poentirali u samom završetku utakmice. Klas je nastavio sa slabim rezultatima ove jeseni, te će se morati probuditi ako ne želi previše zaostati za ekipama ispred.

Derbi 1. ŽNL Istok igran je u Kobiliću gdje su Vatrogasac i Ban Jelačić iz Vukovine odigrali 2:2. Domaći su na poluvremenu vodili 2:0, no gosti su se uspjeli vratiti i izjednačiti do kraja susreta. Neodlučen susret ove utakmice najbolje je iskoristio Mraclin koji je domaćom pobjedom nad Posavcem zasjeo na prvo mjesto sa šest pobjeda u šest utakmica. Vrijednu pobjedu ostavila je Mladost iz Obrezine kod Ostrne, a Dinamo Hidrel je neočekivano poražen na domaćem terenu od Zvekovca. Utakmica naših momčadi Bune i Meštrice završio je visokom pobjedom gostiju 5:1.

U 2. ŽNL Istok naše momčadi su gostovale. Kupa je odigrala neriješeno u Novoj Kapeli, a Turopolje je ponovno poraženo.

REZULTATI:

1. HNL, 9. kolo
Slaven Belupo – Gorica 2:0

3. HNL Središte, 5. kolo
Kurilovec – Mladost (P) 4:1

4. HNL Središte, 6. kolo
Tondach – Gradići 0:1
Mladost (Z) – Lukavec 2:0

JŽNL, 6. kolo
Klas – Dinamo (J) 2:6
Polet – Rugvica Sava 1976 3:0
Turopoljac – Rakov Potok 0:2
Lomnica – Top 2:0

1. ŽNL Istok, 6. kolo
Dinamo Hidrel – Zvekovac 1:2
Buna – Meštrica 1:5
Vatrogasac – Ban Jelačić (V) 2:2
Mraclin – Posavec 2:0

2. ŽNL Istok, 3. kolo  
Croatia (NK) – Kupa 3:3
Graničar – Turopolje 4:0

Podijeli