Novosti Sport Događanja

Otvoreni sat male škole govorništva i javnog nastupa: Dođi i probudi Cicerona u sebi!

26.09.2019. / Petar Brnada

Sigurno ste barem jednom morali uputiti prigovor zbog nečega, predstaviti se pred većim brojem ljudi, tražiti povišicu ili bili primorani održati javni govor i prezentaciju. Ako ste imali osjećaj da vas baš i nisu dobro razumjeli, glas vam je podrhtavao, srce lupalo, a trema je zasjenila svaku vašu riječ, mi imamo rješenje, poručuju iz POUVG-a.

Naime, u Pučkom otvorenom učilištu organiziraju novu radionicu 'MALA ŠKOLA GOVORNIŠTVA I JAVNOG NASTUPA' na kojoj će vas Damjan Simić, dipl. glumac naučiti kako biti brži od treme te što jasniji i odlučniji u svakodnevnoj komunikaciji.

-Sve zainteresirane pozivamo 10. listopada u 19 sati, na otvoreni sat na kojem će vas ovaj dugogodišnji profesor scenskog govora upoznati s osnovama vještine umijeća govorenja. Iako niste netko tko svakodnevno drži javne govore, ŠKOLA GOVORNIŠTVA potrebna je svima. Profesori, trgovci, studenti, svi koji želite uspješnije voditi sastanke, rješavati konflikte i usavršiti komunikaciju u privatnom i poslovnom životu, dođite u Vijećnicu POUVG-a. Neka vas vaše riječi dovedu do uspjeha- poručuju iz POUVG-a.

U 'Maloj školi govorništva i javnog nastupa' možete naučiti istaknuti svoje najbolje osobine, prezentirati se na pravi način, ublažiti stvari koje nesvjesno činite, a koje vas sputavaju u komunikaciji, osnažiti prodornost svog glasa, pojačati artikulaciju, te naučiti pravilne naglaske, osvijestiti govor tijela – držanje, geste i pogled, kontrolirati glas i izgovor te izraziti emocije, spriječiti tremu i strah u javnom nastupu, upotrijebiti sva sredstva za uspješan nastup u svome poslovnom i privatnom životu te rješavati konflikte situacije te smiriti osobu na prikladan način.

Škola je namijenjena maturanticama/ima i studenticama/ima, poduzetnicama/ima i obrtnicama/ima,  tajnicama/ima i ravnateljicama/ima, svima koji žele uspješnije voditi sastanke, onima koji žele uspješnije rješavati konflikte, svima koji žele jasno formulirati ideje i savladati strah od govora pred drugima te pomaže pospješiti komunikaciju u privatnom i poslovnom životu.

Ulaz na otvoreni sat je slobodan.

Podijeli