Novosti Sport Događanja

Goričanin Roko u 'Životu na vagi': 'Morao sam se trgnuti zbog svoje četvero djece'

07.10.2019. / Petar Brnada

Među kandidatima nove sezone 'Život na vagi' našlo se i jedno dobro poznato velikogoričko lice, 42- godišnji Robert Baković, koji je tako krenuo u svoju veliku bitku sa kilogramima i okretanju novog poglavlja u životu.

Robert, diljem Gorice i okolice poznat kao Roko, vlasnik je jednako tako poznatog kioska i kafića na gradskoj tržnici, a kako je za RTL kazao Roko, u 'Život na vagi' prijavio se jer ga supruga godinama potiče da smršavi, a otkako je dobio četvrto dijete shvatio je da je došlo vrijeme za promjene.

-Promjene će utjecati, ne samo na moj, već i na život moje djece- rekao je za RTL bivši sportaš koji se 15 godina aktivno bavio nogometom.

Kako je Roko u predstavljanju dalje kazao za RTL, osim što je imao dobru figuru, bolje se osjećao i imao je puno više energije te je bio sretniji i zadovoljniji. Priznaje, želio bi se ponovno baviti sportom, trčati i igrati sa svojom djecom.  U nekoliko navrata pokušao je smršavjeti sam, a trenirao je i boks i tada je skinuo oko 40 kilograma, no oni su se vratili.

Kako RTL navodi u opisu svog kandidata, Robertu su brojke na vagi počele rasti za vrijeme odsluživanja vojnog roka, a danas mašta kako će jednog dana ponovno odjenuti traperice i sam obuti čarape. Priznaje da ga je u prošlosti u gubljenju kilograma najviše sputavalo to što nije imao volje krenuti trenirati, a kako se debljao, kaže, mislio je da su sve manje šanse da će uspjeti smršavjeti.

-Odlučio sam promijeniti svoj život jer sada, kada sam otac četvero male djece, shvatio sam da se zbog njih moram trgnuti pošto-poto- kazao je Robert.

Foto: RTL

Podijeli