FOTO: Još jači i bolji Pikado klub Chill

Natjecanje u višem rangu, Drugoj ligi Pikado klub Chill otvorio je pobjedom protiv Banane rezultatom 11:5
DSC_9219

Prošle godine pikado se u Veliku Goricu vratio na mala vrata. Ekipa iz Chill Caffea okupljena oko Ivana Krushe mnoge je „zaludila“ s pikadom sportom, tako su iz njihova kluba koji se od ove sezone natječe u Drugoj ligi, formirane su još dvije ekipe- Chill VG i Chill Out, koje su započela s natjecanjem u Trećoj ligi, gdje se natječe i Epic Brozo Caffe bar, za koji je prijavljen i Marcelo Brozović.

-Podebljali smo se, sada nas u klubu ima 23-troje. Popularnost pikada u Velikoj Gorici i dalje raste i to nas raduje- rekao nam je sinoć uoči prvog ovogodišnjeg meča Pikado kluba Chill, Ivano Krusha.

Uz njega, drugoligašku ekipu još čine Zdravko Vučković-Vuki, Mario Jurišić, Denis Komšić, Zoran Vukušić te novopridošli Damir Škočić, koji su sinoć u prvom ovogodišnjem meču ugostili sportske prijatelje iz Zaprešića, ekipu Banane koju su svladali s 11:5.

-Lani je bila sezona iz snova, jer smo ušli u viši rang. Igrali smo završnicu Prvenstva Hrvatske i završnicu Kupa gdje smo bili drugi. Ovo sada je jača liga, no smatram kako imamo snage boriti se gore za vrh- o ambicijama će Ivano.

S obzirom na sve veću popularnost pikada u Velikoj Gorici postoji realna mogućnost da se uskoro osnuje i gorička pikada liga za koju postoji interes, jer desetak pikado ekipa već sada je izrazilo želju za ulazak u istu. 

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija