FOTO: Rukometaši Gorice poklonili se vukovarskim žrtvama

Rukometaši Gorice koji su u subotu gostovali u Vinkovcima, gostovanje u Slavoniji iskoristili su i za posjet Vukovaru
DSC_9539

Rukometaši Gorice koji su u subotu gostovali u Vinkovcima, gostovanje u Slavoniji iskoristili su i za posjet Vukovaru. Uz igrače i stručni stožer, put Slavonije krenuo je i dio Uprave predvođen predsjednikom Nevenom Karasom. Tom su prilikom Goričani obišli Memorijalno groblje te položili vijenac i zapalili svijeće kod spomenika, a svijeće su zapaljene i na Spomen obilježju na Ovčari.

-Obilazak Memorijalnog groblja u Vukovaru i Spomen obilježja na Ovčari, tradicija je našeg kluba koji osim sportskih rezultata vodi brigu i o drugim vrijednostima- istaknuo je predsjednik Karas, koji se ovom prilikom u ime kluba zahvaljuje i sportskim prijateljima iz Slavonije Ivi Pavloviću što je osigurao ručak za cjelokupnu ekipu, te Vladi Franjiću koji je bio sponzor večere.  

Ugodno subotnje popodne dodatno je uljepšano pobjedom nad Spačvom, koja je proslavljena u Dalju, rodnom mjestu sportskog direktora Drage Kovačevića, koji je i sam sudjelovao u obrani Vukovara, čega se i prisjetio dok je klupsku delegaciju upoznavao s tim za grad teškim vremenima. 

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija