Novosti Sport Događanja

Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina

18.10.2019. / Petar Brnada

Na adresi Zagrebačka ulica 33 danas je uz članove Uprave, predstavnike Grada Velike Gorice te brojne uzvanike iz područja prosvjete i svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina.

Riječ je o prodavaonici koja je već mjesec dana u punom pogonu i u koju Velikogoričani često zalaze, no danas je upriličen i domjenak na kojemu su se okupljenima obratili i glavni akteri otvorenja poslovnice koja se prostire na 70-ak kvadrata, ali obuhvaća uistinu bogatu ponudu.

Kako su kazali iz Narodnih novina, nastavak je to širenja njihove maloprodajne mreže s bogatom ponudom školskog, uredskog i redovitog asortimana. 

-Nije veliki prostor, ali nastojali smo sa 3000 artikala obogatiti ponudu u Velikoj Gorici za područje uredskog i školskog materijala. Pozivam vas da budete naši kupci, ali i da nam uputite svoje sugestije i kritike kako bi bili što bolji- kazao je danas prilikom otvorenja po redu 39. poslovnice društva, dr. sc. Zlatko Hodak, predsjednik Uprave Narodnih novina d.d.

Narodne novine su dioničko društvo u vlasništvu Republike Hrvatske, a danas zapošljavaju 460 djelatnika i ostvaruju prihod od oko 300 milijuna kuna te prema riječima predsjednika Hodaka, posluju financijski stabilno i ostvaruju planiranu dobit.

U ime Grada Velike Gorice današnjem otvorenju nazočio je zamjenik Gradonačelnika koji je istaknuo da su počašćeni što je poslovnica Narodnih novina došla u naš grad.

-Pozdravljamo svaku investiciju koja nam dolazi u grad. Naime, investicijska klima itekako je pozitivna u gradu Velikoj Gorici pa tako unazad nekoliko godina bilježimo da su velike korporacije otvorile svoje pogone upravo u našem gradu, a to su primjerice Atlantic grupa, LIDL, Hrvatska pošta i mnoge druge koje su najavile svoj dolazak. Sigurno da to stvara dodatnu vrijednost za Veliku Goricu, ali i omogućuje da naši sugrađani s područja Gorice u tim korporacijama nađu svoje radno mjesto- rekao je zamjenik Kolarec te pritom zahvalio predsjedniku Uprave i svim ostalim članovima na realizaciji ove investicije.

-Otvorenje Narodnih novina u Velikoj Gorici sa 3000 artikala u ponudi sigurno će doprinijeti da i naši roditelji te naši mladi i oni stariji, kada budu imali potrebe za ovim artiklima, neće morati ići u Zagreb nego će imati sve na jednom mjestu u Velikoj Gorici.

Predsjednik Uprave Hodak za kraj je naglasio da svoje poslovanje realiziraju kroz tri ključne djelatnosti, a to su nakladnička, tiskarska i trgovačka, ali i otkrio da nizom razvojnim projekata žele zakoračiti u budućnost.

-Izdvojit ću da su u pripremi i izvedbi projekti kao što je nabava nove linije za digitalni tisak, zatim u području nakladništva to je uvođenje nove platforme za elektronički oglasni plan nabave, ali isto tako radimo i na razvoju naše veleprodajne i maloprodajne mreže tako da ćemo sve naše prodavaonice unaprijediti, osvježiti,  A za drugu godinu bih izdvojio da nas čeka unapređenje naše najveće maloprodajne jedinice u Zagrebu pokraj džamije. To je prostor od oko 1000 kvadratnih metara gdje želimo unaprijediti i poboljšati svoje djelovanje i biti što kvalitetniji prema našim kupcima. Veselim se da ćete biti naši partneri i naši klijenti- zaključio je Hodak.

Galerija slika

Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina Ponuda od 3000 raznih artikala: U Zagrebačkoj svečano otvorena nova poslovnica Narodnih novina

Podijeli