Obavijesti

Sport

Komentari 66

Mislav Oršić briljira: Svakog 18. u mjesecu zabije hat-trick

Mislav Oršić briljira: Svakog 18. u mjesecu zabije hat-trick
3

Mislavu je hat-trick protiv Gorice bio treći u dresu Dinama od dolaska u Maksimir. Prije mjesec dana je zabio tri gola Atalanti u Ligi prvaka, a sad tri Gorici. Oršić u velikoj formi dočekuje Šahtar u Ligi prvaka

VIDEO

Nakon Atalante si je za uspomenu uzeo loptu kojom je zabio hat-trick. Sad u Velikoj Gorici nije uzeo loptu s kojom je zabio tri gola, pričekat će da opet zabije hat-trick pa da loptu s potpisima suigrača stavi u vitrinu doma.

Pokretanje videa...

00:50

Mislavu Oršiću je hat-trick protiv Gorice u pobjedi Dinama 4-2 bio treći otkako je u “modrom” dresu. Prije Atalante i Gorice, tri je komada zabio Rudešu. Sretan mu je 18. u mjesecu. Prije mjesec dana, 18. rujna, Mislav je Atalanti zabio tri komada u Ligi prvaka, a sad je 18. listopada u HNL-u s tri gola srušio Goričane.

- Nisam znao da me tako ide 18. u mjesecu. Šteta što onda idući mjesec nemamo utakmicu tog datuma da nastavim niz - nasmijao se Oršić, koji je u Velikoj Gorici ponovno igrao u samom vrhu napada. Tako je bilo i protiv Atalante. Dvije utakmice na poziciji napadača u mjesec dana i dva hat-tricka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najviše mi odgovara moja prirodna pozicija, kad igram na krilu, ali očito se jako dobro snalazim i vrhu napada. Bliže sam golu, imam manje obrambenih zadataka i eto, baš me krenuo - rekao je Oršić, koji je prvi igrač Dinama nakon Gorana Vlaovića u sezoni 1993/1994. koji je zabio hat-trick i u europskoj utakmici i u našem prvenstvu.

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu

Sjajne su ga igre u Dinamu dovele do dresa reprezentacije. Debitirao je u rujnu na gostovanju kod Azerbajdžana. U listopadskim utakmicama protiv Mađarske i Walesa nije dobio priliku, ali sigurno će je dobiti ako ovako nastavi. On je u ovom trenutku gledajući formu najbolji hrvatski krilni napadač.

U utorak Dinamo čeka gostovanje kod Šahtara.

- Pričao sam malo s Pašalićem koji je s Atalantom igrao protiv Šahtara. Ti su njihovi Brazilci jako opasni, ali ostavljaju dosta prostora u obrani. Oni misle da su favoriti, ali mi tamo idemo nešto napraviti - rekao je Oršić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...