Novosti Sport Događanja

Uređuju se groblja uoči blagdana Svih svetih, najavljena privremena regulacija prometa

30.10.2019. / Petar Brnada

VG Komunalac, koji u Velikoj Gorici, općini Pokupsko i Kravarsko upravlja sa ukupno 13 groblja, posljednjih dana, uoči blagdana Svih svetih, krenuo je s uređenjem istih. Pojačano uređenje staza, drveća i zelenih površina na grobljima u punom je jeku, a i sami građani u sve većem intenzitetu posjećuju grobove svojih najmilijih te ih čiste i uređuju.

Na dan Svih svetih kod gradskog groblja u Velikoj Gorici trajat će privremena regulacija prometa te iz VG Komunalca ovim putem pozivaju na dodatan oprez i strpljenje u prometu.

Također iz VG Komunalca podsjećaju da su u funkciji svi „svjećomati“ na grobljima na kojima se građani mogu sami poslužiti, isto kao i tražilica pokojnika na njihovoj službenoj web stranici gdje građani, ukoliko im je potrebno mogu bez problema naći posljednje počivalište dragih im osoba.

 - I ove godine, kada se sjećamo naših najmilijih, VG Komunalac će poduzeti sve kako bi taj dan prošao u što boljoj organizaciji. Na snazi će biti privremena regulacija prometa te pozivamo sve građane na povećani oprez i strpljenje kako bi blagdan Svih svetih obilježili dostojanstveno i u miru – rekao nam je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Za sve upite i informacije iz VG Komunalca napominju da svi građani budu slobodni obratiti se na e-mail: vggroblja@vgkomunalac.hr ili na telefon: 01/6221-235

Podijeli