Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Preko 10.000 kuna provalnik 'zaradio' obijajući mlijekomate

Mljekomat
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
05.11.2019.
u 14:15

Na meti su mu se našli uređaji za prodaju domaćeg mlijeka na području Susedgrada, Velike Gorice i Trešnjevke

Zagrebačka policija uhitila je provalnika kojega sumnjiči da je od sredine listopada 'zaradio' više od 10.000 kuna krađom novac  iz mlijekomata. Osumnjičeni 37-godišnjak uhvaćen je na djelu 31. listopada dok je obijao mlijekomat na zaprešićkom Trgu žrtava fašizma.

Nakon kriminalističkog istraživanja koje je rezultiralo prijavom Općinskom državnom odvjetništvu policija je izvijestila da je 37-godišnjak provalio u čak devet mlijekomata iz kojih je ukupno ukrao 10.500 kuna.

Na meti su mu se našli uređaji za prodaju domaćeg mlijeka na području Susedgrada, Velike Gorice i Trešnjevke, a do kase s novcem je uglavnom dolazio obijajući vrata hladnjaka ili lomeći lokote, kažu u policiji.

Ključne riječi

Komentara 6

LA
lazovcino
15:03 05.11.2019.

U corku sa njim na doskolovavanje , da nauci kako se lokoti otkljucavaju, a ne da budi gradjane dok razbija mljekomate.

MO
modovisisajteMaraschino
14:54 05.11.2019.

Sitna bitanga i kokošar, tuđi trud i znoj krasti. Što ne ide pljačkati banku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije