Home Izdvojeno Nakon pauze na Gradski stadion stiže Varaždin

Nakon pauze na Gradski stadion stiže Varaždin

Ovaj tjedan nema prvenstvenih utakmica u 1. HNL

PODIJELITE

Nogometaši Gorice zaista su teško predvidljiva momčad. Naime, još jednom, ovaj put u Puli protiv domaće Istre pokazali su da vrlo teško opravdavaju ulogu favorita. Nekako ispada kao da im je lakše kada ih većina unaprijed otpiše, kao što je to bilo uoči Rijeke i Hajduka. Ne znamo što je pravi uzrok takvih krajnjih rezultata Gorice, ali znamo da su remijem na stadionu Aldo Drosina propustili veliku priliku ostati u pobjedničkoj seriji, nizu koji je započeo na Rujevici pa je nastavljen protiv splitskog Hajduka.

Ivan Prelec je skoro u potpunosti nadmudrio Sergeja Jakirovića i opravdao konstantne pohvale koje doživljava od strane kolega trenera a ponajviše od novinara koji prate Istru. Gorica ovaj tjedan, baš kao i svi ostali klubovi iz 1. HNL odmaraju. Naravno, uvjetovano je to činjenicom da će sve oči ljubitelja nogometa u našoj zemlji biti usmjerene na Vatrene i njihov super važan dvoboj protiv Slovačke.

Nakon što, vjerujemo, reprezentacija odradi uspješno svoje prvenstvo se nastavlja velikim derbijem Dinama i Hajduka u petak, 22. studenoga, a dan poslije Gorica od 15 sati na Gradskom stadionu dočekuje još jednog davljenika, momčad Varaždina. Nakon toga odlazi u goste Lokomotivi, najvećem rivalu u borbi za osiguranje kvalifikacija za Europsku ligu sljedeće sezone, da bi uslijedila dva dvoboja protiv Slaven Belupa, prvo u Kupu, pa u prvenstvu, a polusezona će biti okončana srazom kontra Intera iz Zaprešića.

Goran Klobučarić