FOTO: Juniori Megablasta najbolji na svijetu

Članovi ovoga kluba već godina su najbolji u Hrvatskoj, a nakon brojnih europskih uspjeha, stigao je i svjetski naslov, kojega je osvojila juniorska ekipa breakdancera
DSC_2603

Osim što je gradsko vodstvo čestitalo Taekwondo klubu Velika Gorica čija je članica Sara Anđelić osvojila brončano odličje na Europskom prvenstvo, zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec čestitke je uputio i članovima Plesnog kluba Megablast. Članovi ovoga kluba već godina su najbolji u Hrvatskoj, a nakon brojnih europskih uspjeha, stigao je i svjetski naslov, kojega je osvojila juniorska ekipa breakdancera.

-Hvala vam na podršci koju nam dajete. Nadam se da će se naši rezultati na ovoj razini ostvarivati i dalje- istaknuo je predsjednik Plesnog kluba Megablast Gordan Križaj.

Jedan od zlatnih juniora je i Josip Geci, koji je član Megablasta punih deset godina.

-To je najveći uspjeh kluba u breakdanceu. Za to smo se pripremali posljednje tri godine. Uložili smo puno truda i rezultat je stigao- kazao je mlađahni Josip.

U ime Grada na postignutim rezultatima čestitao im je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

-Sretni smo bili kada smo vidjeli vaše rezultate. Znamo da vi u kontinuitetu postižete sjajne rezultate, a svojim djelovanjem obogaćujete društveni život Velike Gorice- istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Plesni klub Megablast koji osim u Velikoj Gorici djeluje i u Remetincu te Dubravi s više od 450 članova, vjeruje kako će sa svojim natjecateljima izboriti i nastup na Olimpijskim igrama, budući da poste realne šanse da breakdance postane olimpijski sport.  

Grad
Hrvatska
Multimedija
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija