Novosti Sport Događanja

Operacija Varaždin: Gorica napunila mrežu Sesveta, idući tjedan promocija klupskog autobusa

16.11.2019. / Damir Žbulj

I dok su sve misli hrvatskih ljubitelja nogometa usmjerene prema riječkoj Rujevici i odlučujućem okršaju Vatrenih sa Slovacima, igrači Gorice marljivo se pripremaju za nastavak prvenstvene sezone i gostovanje Varaždina na Gradskom stadionu u subotu 23. studenog u 15 sati.

Goričani su na pomoćnom terenu odigrali prijateljski dvoboj sa Sesvetama, koji nije završio 'prijateljskim' rezultatom, jer je Jakirovićeva momčad protiv četvrte ekipe Druge HNL slavila s čak 5:0 (3:0).

U samom otvaranju dvoboja Cherif Ndiaye i Jiloan Hamad pronašli su put do mreže gostiju, dok je u prvom poluvremenu strijelac bio i Martin Šroler.

U nastavku je na teren izašla u potpunosti drugačija postava, koja je 'dovršila posao', golovima Zwolinskog i Nemanje Ljubisavljevića, koji se nažalost u prvoj utakmici nakon povratka poslije operacije koljena ponovno ozlijedio.

Protiv Sesveta su u početnoj postavi bili Kahlina, Periša, Ćelić, Jovičić, Čabraja, Marina, Babec, Mathieu, Hamad, Šroler i Ndiaye. U nastavku su priliku dobili Čović na vratima, Dvorneković, Ljubisavljević, Steenvoorden, Špičić, Maloča, još jedan povratnik Maslowski, Čanađija, Zwolinski te juniori Kaurin i Zorica.

Jakirović protiv Varaždina ne može računati na 'kartonirane' Musu, Čanađiju i Steenvoordena pa će u narednih tjedan dana morati dobro razmisliti koga će ubaciti u prvi sastav za važan okršaj s Varaždincima, u kojem će Goričani morati opravdati status favorita i uzeti sva tri bora nakon remija u Puli.

Dvoboj sa Sesvetama propustio je Krešimir Krizmanić, zbog okupljanja s U-20 reprezentacije pod vodstvom Ognjena Vukojevića i subotnje prijateljske utakmice protiv albanskih vršnjaka. Odmor su dobili i Joey Suk i Kristijan Lovrić, trenutno najvrjedniji eksponati u velikogoričkoj svlačionici, za koje vlada veliki interes stranih klubova i koji bi u zimskom prijelaznom roku mogli napustiti redove turopoljskog prvoligaša. Naravno, ako stigne zadovoljavajuća ponuda za klub i igrače...

AUTOBUS U BOJAMA GORICE

Očekuje nas izuzetno uzbudljiva završnica prvog dijela sezone, jer Goricu nakon Varaždina očekuje gostovanje kod Lokomotive, na koje će Goričani putovati novim autobusom, pa dva domaća okršaja sa Slaven Belupom, prvo u Kupu, a onda u prvenstvu te kao 'šećer na kraju' jesenskog dijela veliki županijski derbi s Interom na Gradskom stadionu 13. prosinca.

Trenutno su Goričani na šestom mjestu ljestvice s 22 boda, koliko ima i Rijeka s utakmicom manje. Osijek ima jedan, a Lokomotiva dva boda prednosti...

Klupski autobus još je jedna stepenica u razvoju kluba, a službeno predstavljanje bit će idući tjedan, u suradnji s Turističkom zajednicom Velike Gorice.

 

Galerija slika

Operacija Varaždin: Gorica napunila mrežu Sesveta, idući tjedan promocija klupskog autobusa Operacija Varaždin: Gorica napunila mrežu Sesveta, idući tjedan promocija klupskog autobusa Operacija Varaždin: Gorica napunila mrežu Sesveta, idući tjedan promocija klupskog autobusa

Podijeli