UŽIVA U ZELENILU

DORIS SLUČAJNO OTKRILA GDJE JE KUPILA KUĆU BEZ KREDITA Voditeljica uživa u svom novom domu, a susjedi su prepoznali lokaciju: 'Dobro nam došla!'

 
 Instagram

Glazbenik Boris Rogoznica (30) za Slobodnu Dalmaciju se pohvalio da je sa suprugom Doris Pinčić (31) kupio kuću bez kredita. Otkrio je da su je platili u gotovini zato jer su prethodnih sedam, osam godina 'intenzivno radili'.

Uz kuću imaju i vrt od 130 kvadrata gdje planiraju saditi voće i povrće, a imaju i veliku kuhinju gdje će voditeljica moći snimati kulinarske emisije.

View this post on Instagram

Hej svi, imam *giveaway* ! Ovaj put samo za ekipu s podrucja Sesveta i Zagreba, ali neka ovo bude dobra i poticajna ideja i za sve u drugim krajevima lijepe nase Jako je tesko zonglirati sa svakodnevnim obavezama a pritom jesti i kuhati zdravo za svoju obitelj i zato sam zahvalna timu @moje_zrno To su ljudi koji svaki ponedjeljak ispred mojih vrata dostave kutiju punu voca i povrca i opreme me vitaminima za cijeli tjedan. Na njihovoj stranici mozes vidjeti kako je lako naruciti ovaj paket i ustedjeti si vrijeme koje potrosimo na kupovinu, obilaske trgovina, trznica i slicno (ma koliko ja volim ici po trznici nekad jednostavno nemam vremena ).. Ovog puta pet paketa poklonit ce nekom od vas, tj.pet sretnika i zato: -registriraj se na stranici www.mojezrno.com - zaprati profil @mojezrno i oznaci osobu koja jedva stize disati a kamoli sto drugo i kojoj ce ovakva dostava super doci -pricekaj sljedeci ponedjeljak kad cu slucajnim odabirom objaviti dobitnike Sretno svima

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik", izjavio je Rogoznica.

Doris često objavljuje slike iz svoga doma na Instagramu tako da je pokazala svoju kuhinju i dnevnu sobu, a nedavno je slučajno otkrila i lokaciju.

Obožavatelji su prepoznali da se radi o Velikoj Mlaki, mjestu smještenu između Zagreba i Velike Gorice, a jedan joj je napisao: 'Dobro došla u susjedstvo'.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:32