IZBORNIK IGOR BIŠĆAN NAKON TEŠKOG PORAZA OBJASNIO RAZLOGE POTONUĆA: / 'Nismo bili pametni...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Češka je ovom pobjedom preuzela vodstvo na ljestvici sa 11 bodova, Grčka je druga sa 10 bodova, Škotska na trećem mjestu ima osam bodova, a Hrvatska je četvrta sa šest bodova

18.11.2019.
21:49
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna U21 reprezentacija upisala je poraz protiv reprezentacije Češke u Velikoj Gorici. Mladi Vatreni prokockali su vodstvo iz prvog dijela, da bi na kraju Česi stigli do jako važne pobjede od 2:1 i tako izabranike Igora Bišćana udaljili iz kombinacija za Europsko prvenstvo.

Nakon utakmice se oglasio i izbornik Bišćan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Težak poraz. Bila je to bitna utakmica, izgubili smo bitne bodove, na kraju se moramo pomiriti s tim da nismo bili pametni u važnim trenucima, ozbiljni i pragmatični. Tako smo u utakmici u kojoj smo puno toga dobrog odigrali, pripremili i stvorili mnogo šansi - izgubili. Ali ne zato što nismo zabili pogotke, nego upravo zbog toga što smo u nekoliko situacija bili dekoncentrirani u obrani, a to smo platili primljenim pogocima", rekao je izbornik U21 reprezentacije nakon utakmice.

Image
PRVI PORAZ IGORA BIŠĆANA: /

Dinamov majstor fantastičnim golom donio vodstvo 'mini-Vatrenima', a onda je uslijedio hladan tuš

Prvi poraz

Bio je to prvi poraz Bišćana u njegovom mandatu na klupi mladih Vatrenih nakon dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat definitivno nije ogledao onoga što se vidjelo na travnjaku po kvaliteti, no po ozbiljnosti i po nekim natjecateljskim stvarima koje su nužne da bi pobjeđivao, nismo bili dovoljno dobri. Zbog toga smo pretrpjeli poraz", zaključio je Bišćan.

Češka je ovom pobjedom preuzela vodstvo na ljestvici sa 11 bodova, Grčka je druga sa 10 bodova, Škotska na trećem mjestu ima osam bodova, a Hrvatska je četvrta sa šest bodova. Slijede Litva (4) i San Marino (0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući nastup hrvatska U-21 reprezentacija će imati 27. ožujka iduće godine u Škotskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo