Novosti Sport Događanja

FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima!

29.11.2019. / Petar Brnada

Ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta jutros je krenulo postavljanje nove, velike metalne jelke koja će od ove godine svojim jedinstvenim sjajem krasiti cijeli plato i uljepšavati božićni ugođaj u blagdanskom vremenu ispred nas.

Kako su nam rekli iz VG Komunalca čiji djelatnici trenutno rade na postavljanju jelke, riječ je o novoj umjetnoj jelki, za razliku od one prethodne koja je bila rezana, a kada uskoro zasvijetli punim sjajem, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

-Nekada smo tu postavljali rezanu jelku koju smo ukrašavali lampicama i kuglicama. Ove godine odlučeno je u Gradu da se stavi ovakva umjetna jelka. Visin je 10 metara, a promjera pet metara te je ustvari izrađena od 3D led kristala, pa će ona biti cijela kristalna u hladno bijeloj boji. Kada se bude palila prilikom padanja mraka, to će zaista prekrasno izgledati- rekla nam je Arijana Mrkonjić, voditeljica poslovne jedinice održavanja javnih zelenih površina.

Galerija slika

FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima! FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima! FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima! FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima! FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima! FOTO Plato ispred POUVG-a krasit će nova 10-metarska jelka sa 3D LED kristalima!

Podijeli