Novosti Sport Događanja

Uljepšajmo i njima blagdane! Povedite pse u šetnju za bolje sutra

01.12.2019. / Romana Šimek

Posebna čarolija svake godine ispuni prosinac. Nije riječ samo o dekoracijama i ukrašenim gradskim ulicama. Naime i u zraku se osjeća ta dobra energija. Više se smijemo, pomažemo jedni drugima, činimo dobra dijela i nastojimo blagdane uljepšati onima kojima je to najpotrebnije. Udomljavanje životinja svakako je plemenit čin, a napuštenih pasa i maca nažalost, ima na pretek.

Šetnja za bolje sutra naziv je druge po redu organizirane akcije, ovog puta uoči blagdana Sv. Nikole koje organiziraju djevojke s Ekonomskog fakulteta, Jelena Sovij, Leana Klauda, Jelena Pranjić, Valentina Slobodić, Lucija Sliško i Dora Božičević.

Moći ćete tako doći i prošetati jednog ili više psa po izboru iz Skloništa za životinje, a kako kažu djevojke, svaki pas imat će i svoju čizmicu u koju možete ubaciti poklon - neku poslasticu, igračku, a s obzirom na minuse koji nam stižu možda i dekicu. 

Pridružite im se 7. prosinca od 11 do 14 sati u Skloništu za životinje Velika Gorica, na adresi Jagodno 113 A i uveselite peseke šetnjom i sitnim darom iznenađenja.

Naravno, iz Skloništa pozivaju sve koji su u mogućnosti da psu pruže topao dom to i učine. 

Podijeli