Novosti Sport Događanja

Vikend akcija: Najviše napuhao 21- godišnjak, uhvatili i vozača kojemu su već oduzeli vozačku

02.12.2019. / Petar Brnada

Velikogorička policija u proteklom vikendu provela je još jednu akciju 'Alkohol i opojne droge' i 'Brzina' za vrijeme koje su utvrđena dva ciljana prekršaja uz još 13 ostalih prekršaja iz domene prometa.

Među ciljanim prekršajima našla se vožnja pod utjecajem alkohola, a ovog puta u glavnoj ulozi bio je 21-godišnji mladić koji je u subotu u 02:20 sati zaustavljen u Vukomeričkoj ulici. Kako su jutros priopćili iz policije, izmjerena mu je koncentracija od 0,92 g/kg, a na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni prijedlog te je isključen iz prometa na 12 sati.

I dok se prvi prekršaj odnosi na vožnju u pijanom stanju, drugi ciljani prekršaj provedene vikend akcije tiče se vožnje za vrijeme dok traje zabrana upravljanja, to jest, gorička policija uhvatila je vozača kojemu je već ranije oduzeta vozačka dozvola pa će tako sada snositi još veću odgovornost, a sukladno tome i značajnu kaznu.

Iz PP Velika Gorica jutros su dodali da su se tijekom provođenja akcije dogodile i tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Podijeli