Novosti Sport Događanja

Biskup Šaško u crkvi NBDM služio misu zahvalnicu za velikogoričke sportaše

03.12.2019. / Petar Brnada

U Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije sinoć je služena Sv. Misa zahvalnica za športaše grada Velike Gorice koju je predvodio Ivan Šaško, pomoćni biskup Zagrebačke nadbiskupije.

Crkva je bila prepuna mladih športaša, trenera, športskih djelatnika i čelnih ljudi športskih klubova a najbrojniji su bili nogometaši Hrvatskog nogometnog kluba Gorica. Kako su priopćili iz Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice, na Svetoj Misi bili su igrači i stručni stožer seniorske momčadi na čelu s trenerom Sergejom Jakirovićem, selekcije nogometne škole sa trenerima, dok su najmlađi igrači bili u pratnji roditelja te članovi klupske uprave s predsjednikom kluba Nenadom Črnkom.

Na tradicionalnoj svetoj misi za sportaše Velike Gorice te kasnijem i prigodnom druženju uz biskupa, župnika Kopriveca te ostale okupljene sportaše, bio je i zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar koji je zahvalio biskupu Šašku na dolasku i prekrasnim mislima motivacije koje im je uputio.

Foto: ZSU

 

Galerija slika

Biskup Šaško u crkvi NBDM služio misu zahvalnicu za velikogoričke sportaše Biskup Šaško u crkvi NBDM služio misu zahvalnicu za velikogoričke sportaše Biskup Šaško u crkvi NBDM služio misu zahvalnicu za velikogoričke sportaše

Podijeli