Stolnotenisači Stanfara poraženi u derbiju od Samoboraca

Porazom su gorički stolnotenisači pali na treće mjesto uoči posljednjeg subotnjeg kola
DSC_0233

Stolnotenisači Stanfara šesto kolo Prve lige zaključili su polovičnim uspjehom. U derbi susretu odigranom u Samoboru doživjeli su od istoimenog domaćina poraz od 4:2, pri čemu je pobjedu ostvario jedino Marko Habijanec koji je bio uspješan i u igri parova s Martinom Petrovićem.

Okus poraza, Goričani su isprali u Zaboku, gdje su istoimenog domaćina porazili s 4:2. Marko Habijanec je povukao s dvije pojedinačne pobjede kojoj je pridodao i onu igri parova s Martinom Petrovićem. Uspješan nastup imao je i Karlo Javor koji je upisao jednu pobjedu.

Muška ekipa koju u subotu od 11 sati očekuje posljednje ligaško kolo protiv Bajera iz Fužina, trenutno je trećeplasirani sastav lige, dok je ženska ekipa koja je u vikendu za nama zabilježila dva poraza od 4:0 protiv Jaske i Svete Nedelje na pretposljednjem osmom mjestu.

STK Velika Gorica Stanfar u subotu organizira i prvi otvoreni stolnoteniski Gorica kup na kojem pravo nastupa imaju neregistrirani igrači i igračice, za koji se do sada prijavilo dvadesetak igrača. Kotizacija za nastup iznosi 30 kuna, a prijave su moguće do sutra do 21 sat, na e-mail: [email protected] ili na broj mobitela 091 550 6938.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija