Novosti Sport Događanja

Petero goričkih liječnika među 'najdoktorima' u Hrvatskoj! Provjerite je li i vaš među njima

05.12.2019. / Petar Brnada

Šestu godinu zaredom objavljen je popis najboljih doktorica i doktora po izboru korisnika portala najdoktor.com u Republici Hrvatskoj, a među njima se našlo i petero velikogoričkih liječnika i liječnica, odnosno liječnika koji svoj posao obavljaju u našem gradu.

Kako su naveli na portalu najdoktor.com, smatraju svojom obvezom da se što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara dok se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među najdoktorima u 2019. godini našle su se velikogorička ginekologinja Marija Đuričić-Dokmanović, dvije pedijatrice- Ružica Vasari-Talanga i Kornelija Kovač, liječnica obiteljske medicine Sanja Šikić-Kukić te jedan liječnik, preciznije radiolog Nikola Ivan Leder.

Podijeli