Novosti Sport Događanja

NK Mraclin gostovao u Novalji

10.12.2019. / Juraj Odrčić

Na kraju uspješne kalendarske godine u kojoj su ostvareni mnogi zacrtani ciljevi u razvoju kluba, a pred godinom u kojoj se očekuju dodatni iskoraci u svim područjima djelovanja, članovi NK Mraclin odlučili su baterije napuniti izletom u Novalju. U petak je na put krenuo dio uprave kluba, sponzori, prijatelji kluba, te dio seniorske momčadi predvođene trenerom. Subotnja večer provedena je u društvu članova naših domaćina NK Novalje, a ostatak vremena u opuštenoj atmosferi, druženju i pravom timskom duhu. U dobrom društvu vrijeme brzo prolazi, te se tako ekspedicija u nedjelju nakon ručka zaputila prema domu gdje je ipak najljepše i gdje nas čekaju novi izazovi.

- Naravno, naši domaćini pokazali su se kao pravi ljudi što bi trebalo rezultirati novim oblicima suradnje već početkom godine - javili su iz kluba.

Do tada, pred sadašnjom upravom u ovoj godini se nalazi još nekoliko zadataka, a u novoj godini potrebno je održati izbornu skupštinu, izabrati novo vodstvo kluba i krenuti u nove pobjede.

Podijeli