Novosti Sport Događanja

FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata'

17.12.2019. / Petar Brnada

Nakon brojnih pregovora i nastojanja da se kvalitetnom suradnjom Vijeća Gradske četvrti i Gradske vlasti ostvare višegodišnji krucijalni ciljevi, napokon možemo reći da je suradnja jedino kvalitetno rješenje, jutros su poručili iz Plesa.

Naime, danas su započeli radovi na jednom od ciljeva za koje se Vijeće GČ Pleso obećalo boriti, te kako kažu, vjeruju da će taj projekt biti od velikog značaja za Gradsku četvrt. Riječ je, naravno, o početku radova na otvaranju 'Pleških vrata'. Na terenu se trenutno provode potrebna mjerenja kako bi se adekvatno pripremilo i za promet uredilo navedeno raskrižje. 

Time će Pleso uskoro biti još bolje povezano za Velikom Goricom i Gradom Zagrebom, a iz Gradske četvrti mole sumještane za još samo malo strpljenja.

Foto: Gradska četvrt Pleso

Galerija slika

FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata' FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata' FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata' FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata' FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata' FOTO Započeli radovi na otvorenju 'Pleških vrata'

Podijeli