Novosti Sport Događanja

Zahuktava se 'Prosinac u Gorici': Sjajni Songkillersi i Nina Kraljić grijat će vas ovog vikenda

17.12.2019. / Petar Brnada

Malo po malo sve smo bliže Božiću, a zahuktava se i program manifestacije Prosinac u Gorici.

Kako navode iz Turističke zajednice Velike Gorice, ovog vas vikenda očekuje pregršt sadržaja za one najmlađe, klizanje, Božićni sajam, gastro ponuda, ali i koncerti nekih velikih glazbenih imena. Krenimo redom.

Prvo vas u petak, 20. prosinca, u Božićnom selu od 16 sati pozivaju na čitanje priča za najmlađe, u 18 sati na kreativnu radionicu božićnih rukotvorina u Muzeju Turopolja, a od 20 sati na glavnoj pozornici koncert Mungos brothers blues banda i učenika udruge Mungos & Blues.

U subotu, 21. prosinca, u Božićnom selu kroz cijeli dan imate priliku posjetiti vilenjački poligon, u 16 sati tu je lutkarska predstava „Škola mudrolija učiteljice Rene“, a ne propustite i radionice „Imajmo na umu, Moguti bi šumu“, „Šivene čestitke“ i „Vilenjačku školu“.

Večer završite uz koncert fantastičnih Songkillersa koji će startati u 20:30 sati!

Već sutradan, u nedjelju 22. prosinca, tijekom cijelog dana u Božićnom selu program donosi razne igraonice, čitanje priča i animacije za djecu. U 17 sati ne propustite ulični interaktivni show za djecu i odrasle Nikoline Maj.

U 18 sati zajedno će se upaliti i četvrta svijeća na adventskom vijencu, a kao šlag na tortu navečer vas očekuje sjajna atmosfera na koncertu Nine Kraljić od 20 sati.

Foto: TZVG

Podijeli