Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna želja

Velikogorički volonteri imaju jednu želju, da Scotch i Nougat pronađu dom

Foto: Privatni album
1/5
23.12.2019.
u 18:37

Najteže je kad ih moraju vratiti u boks, a oni cvile i pogledom traže pomoć. Za dodatne informacije o psima i njihovom udomljavanju možete se javiti na 099/21-21-749

Svaki od pasa u velikogoričkom Skloništu za napuštene životinje ima svoju priču, a svima im je zajedničko da su ostavljeni. I za svakog se zna gdje je pronađen, kad je stigao, što voli i što mu nije drago.

Koliko dugo je Scotch u skloništu nije više lako ni brojati. Prolaze dani, a on i dalje pogledom prati sve koji odlaze, sve koji dolaze. Samo on ostaje tu, iza rešetaka. Volonteri koji ga poznaju kažu da je umiljat i nježan, a najviše od svega voli društvo ljudi. U šetnji ga ne zanimaju ni drugi psi, iako ih baš ne voli. A nije bio takav kad je stigao, bilo mu je drago i društvo pasa, igrao se s njima. No boravak u boksu donio je promjenu. I zato za Skočka, kako ga od milja zovu, traže obitelj u kojoj će biti jedini kućni ljubimac.

I Nougat već dugo živi u Skloništu. I njemu svaki novi dan donosi samo tugu s kojom se sve teže nosi. Pokazuje to najviše kad se nakon šetnje vraća u boks. Zastajkuje, tužno cvili i pogledom moli da ga ne ostavljaju. Volonteri kažu da je smiren i poslušan, s kujicama se jako dobro slaže, a muško društvo ipak voli sam odabrati.

Dom za Skočka i Nougata božićna je želja volontera velikogoričke udruge Sigurna kućica. Za dodatne informacije o psima možete se javiti na 099/21-21-749.

Komentara 2

ZO
Zooltan
19:47 23.12.2019.

Ako želite stan pun dlaka, zapišane fotelje, slinave tepihe, vođenje 3 do četiri puta dnevno van na šetnju, plačanje veterinara, skupljanje pasjaka po cesti, imate novaca za hranu, kupanje, šišanje, pas traži slugu a ne gospodara, i da van doo kraja svog (pasjeg) života određuje tempo i način života a on će vam mahati repom, udomite ga.

Avatar marlboro_man
marlboro_man
20:36 23.12.2019.

svašta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije