Novosti Sport Događanja

Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić

30.12.2019. / Petar Brnada

U vikendu koji je za nama u organizaciji Udruge Moj Buševec održano je i šesto izdanje 'Božića u Rožincu' čime je navedena ulica ponovna postala jednom od najukrašenijih ulica i šetnica u Turopolju!

Ove godine nagradu za najukrašeniju kuću u Rožincu osvojila je obitelji Šolaja, dok je nagrada za najukusnije kolače pripala Branki Rožić. Kako nam otkrivaju organizatori, nagrada za najukrašeniju kuću su lampice za okućnicu, a za najukusnije kolače 10 kilograma brašna.

-Posjetio nas je i Djed Mraz koji je uz pahulje koje su lepršale Rožincem darivao najmlađe. Mnogobrojni posjetitelji uživali su razgledavajući kuće, kao i uz besplatno kuhano vino, kobasice i kolač, a na kraju i u velikom vatrometu- zadovoljno su kazali Buševčani.

Galerija slika

Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić Božić u Rožincu: Obitelji Šolaja nagrada za najukrašeniju kuću, najbolje kolače peče gospođa Rožić

Podijeli