Novosti Sport Događanja

Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru!

03.01.2020. / Petar Brnada

Record team Velika Gorica u suradnji s Goričkom alternativnom scenom organizira foto video radionice u snimanju videa koje će se održavati u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u 19:15 sati.

Kako navode organizatori, plan je kroz nekoliko termina educirati mlade o snimanju videa, a potom na kraju svega napraviti projekciju radova polaznika te nagraditi autora pojedinca ili voditelja grupe polaznika, za najbolji video rad jednom GoPro Hero7 Silver akcijskom kamerom.

Riječ je o projektu koji je napravljen zahvaljujući financijskim sredstvima Grada Velike Gorice, a cilj programa je kroz teoretska predavanja i praktičan rad sadašnje i buduće videografe te one koji to žele postati potaknuti na kreativan pristup oblikovanju kulturno ambicioznijih audiovizualnih sadržaja.

-Dobrodošli su svi koje zanima snimanje i fotografija, bilo to za YouTube video vlogove ili filmsko stvaralaštvo, a minimalni uvjeti su da osoba običnim mobitelom može snimiti video. Naravno, svi oni koji imaju neku foto/video opremu, laptop i slično slobodni su da iste ponesu na radionice- poručuju organizatori te naglašavaju da će rezultat svega biti ovladavanje temeljnim znanjima video i filmskog rukopisa svakog pojedinog polaznika te inspiracija za kreativni i kulturni pristup stvaranju filmova ili videa.

Radionice će se sastojati od predavanja o fotografiji i videu, rada s polaznicima na usavršavanju njihovih vještina snimanja i fotografiranja, prikazivanja novih metoda fotografiranja i snimanja, obrade i montaže audiovizualnih sadržaja, prezentacije foto i video opreme te osmišljavanju ideja za snimanje filma.

Vrednovanje postignuća i rezultata programa moći će se vidjeti na zadnjem sastanku kada će svi polaznici predati svoje radove te će ti radovi biti javno predstavljeni svim polaznicima. Tada će se odabrati najbolji rad koji će biti nagrađen s GoPro Hero7 Silver akcijskom kamerom.

Polaznici svoj dolazak trebaju prijaviti na LINKU.

-Na radionicama je broj polaznika ograničen na 40 stoga se prijavite što prije. Dolazak na sve termine je obavezan ukoliko želite da vaš rad sudjeluje u natjecanju za GoPro. Prijaviti se možete pojedinačno ili kao tim, ovisno o tome s kim ćete snimati svoj video uradak- pojašnjavaju iz Record teama.

Radionice će se održavati u nekoliko termina, a detaljan pregled programa možete pronaći OVDJE.

Galerija slika

Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru! Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru! Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru! Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru! Record team i GAS u akciji: Dođi na foto video montažnu radionicu i osvoji GoPro Hero7 Silver kameru!

Podijeli