Novosti Sport Događanja

FOTO: Nepropisno parkirao pa mu zatrpali auto smećem

06.01.2020. / Petar Brnada

Gotovo svakodnevno svjedoci smo raznim nepropisnim parkiranjima uz prometnice u našemu gradu. Neodgovorni vozači zaustavljaju se na mjestima gdje je istaknuta zabrana parkiranja, staju na invalidska mjesta, bilo da je riječ o centru grada ili nekom od brojnih parkinga trgovačkih centara, a nerijetko se parkira i na same pješačke prijelaze kao i na nogostupe.

Jedan takav primjer zabilježen je sinoć u Zagrebačkoj ulici, no ovog vozača zbog njegovog nepropisnog parkiranja odlučilo je na 'neobičan' način kazniti nekoliko anonimnih građana. Naime, na automobil koji je parkiran preko iscrtane žute X trake netko je istresao nekoliko vreća smeća i tako ga zatrpao otpadom, a sve je objavljeno na Facebook stranici grupe Uživo sa hrvatskih prometnica.

Uz fotografiju stoji natpis 'Pogledajte kako su Velikogoričani kaznili vozača BMW-a zbog nepropisnog parkiranja', a administratori su uz to od brojnih pratitelja grupe zatražili komentar. Fotografija je prikupila više od 1000 lajkova te gotovo 200 komentara koji su podijeljeni. Dok se veliki dio čitatelja slaže kako je vozača snašla zaslužena kazna, također jedan značajan dio pratitelja smatra da za kažnjavanje takvih prekršaja postoje nadležne službe i institucije, a da je svaki način ovakvog iživljavanja samo odraz zavidnosti.

Bilo kako bilo, uvjereni smo da će neodgovorni vozač ubuduće svakako paziti da propisno parkira svog limenog ljubimca.

Foto: Uživo sa hrvatskih prometnica Facebook

Podijeli