Home Kultura Jurica Galić Juka posjetio je 70 država u 10 godina, a sutra...

Jurica Galić Juka posjetio je 70 država u 10 godina, a sutra će pričati o svojim avanturama

Glavni fokus je na ljudima, običajima, misterioznim civilizacijama, te fascinantnoj prirodi, od pustinje Atacama u Čileu do najveće špilje svijeta Son Doong u centralnom Vijetnamu

PODIJELITE
Foto: jurica_galic_juka

Sutra će se u Vijećnici POUVG-a od 19 sati održati vrlo zanimljivo predavanje poznatog dokumentarnog fotografa, svjetskog putnika i putopisca, blogera i kolumnista Jurice Galić Juke.

Avanturist, youtuber, ljubitelj prirode, urednik dokumentarnog serijala Nomad, utemeljitelj udruge “The Mladichi” i suradnik časopisa Meridijani i National Geographica Jurica Galić Juka za ovo predavanje napravio je presjek zanimljivih situacija i tema sa svojih putovanja i ekspedicija diljem svijeta (oko 70 država) u posljednjih 10 godina.

Glavni fokus je na ljudima, običajima, misterioznim civilizacijama, te fascinantnoj prirodi, od pustinje Atacama u Čileu do najveće špilje svijeta Son Doong u centralnom Vijetnamu. Neće nedostajati niti zanimljivih destinacija poput napuštenog grada Pripjata u Ukrajini (černobilska katastrofa), „Ceste smrti“ u Boliviji, Uskršnjeg otoka ili majanskih piramida u džungli. Autor će na kraju predstaviti svoj dokumentarno-edukativno-zabavni YouTube kanal kao i “Putopisnu foto-monografiju 2014. – 2019.” koju će zainteresirani moći i kupiti.

Ulaz na predavanje je besplatan.