morh u šoku

[VIDEO] Tamburaši svirali i plesali na protupožarnom avionu, Krstičević: 'Tražim istragu i sankcioniranje odgovornih'

14.01.2020 u 21:02

Bionic
Reading

Na Badnjak prošle godine u Velikoj Gorici u Zrakoplovno tehničkom centru, tvrtki koja održava protupožarne avione, radnici su odlučili održati internu zabavu i to u hangaru gdje se nalaze protupožarni avioni. Za tu priliku pronašli su i muzičare koji su odlučili održati svoj nastup na jednom Air Tractoru koji se tamo nalazi na održavanju.

Muzičari su, piše Jutarnji list, hodali po avionu, svirali i plesali. Ni njima ni drugim prisutnim nije palo na pamet da je riječ o jednom potpuno neodgovornom, nepromišljenom i neprofesionalnom postupanju u tvrtki u državnom vlasništvu.

I tportal je došao u posjed snimke koju je za Jutarnji komentirao i ministar obrane Damir Krstičević.

“Nulta stopa za neprofesionalno i nečasno ponašanje. To nije način na koji se radi, tražim istragu i sankcioniranje odgovornih“, poručio je ministar nakon što je pogledao snimku. Sugovornici Jutarnjeg lista iz MORH-a kazali su kako su šokirani ovakvim ponašanjem koje je nedopustivo i za svaku je osudu.

O ovom su u Jutarnjem razgovarali i s direktorom ZTC-a Ivicom Grebenarom koji je potvrdio cijeli događaj. Prema njegovim riječima svirači su zaposlenici tvrtke. On također osuđuje cijeli događaj i tvrdi kako je poduzeo mjere protiv zaposlenika koji su ovo učinili.