zabava na badnjak

Doznali smo na čijem su avionu tamburali zaposlenici ZTC-a i kako će biti kažnjeni

15.01.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Sedam zaposlenika Zrakoplovno-tehničkog centra (ZTC) koji su na Badnjak prošle godine u Velikoj Gorici, u tvrtki koja održava protupožarne avione, održali internu zabavu, i to u hangaru, gdje se nalaze protupožarni avioni, bit će financijski i stegovno kažnjeni, potvrdio je za tportal šef ZTC-a Ivica Grebenar, dodavši da je postupak u tijeku i da ne može još reći kakve će i kolike sankcije biti

Iako su prve informacije govorile da su zaposlenici ZTC-a u hangar doveli tamburaše, Grebenar je kazao kako to nije točno te da su svirači ustvari zaposlenici ZTC-a, tvrtke u državnom vlasništvu.

'Spominjalo se da je tu bilo i alkohola, ali to je netočno. Imali smo u tvrtki domjenak i ostalo nam je hrane koju sam poslao dečkima u hangar. Ovo što su napravili neodgovorno je i neprofesionalno i šteti ugledu ZTC-a', kazao je Grebenar, dodavši da su se odrasli ljudi ponašali kao djeca.

>>> [VIDEO] Tamburaši svirali i plesali na protupožarnom avionu, Krstičević: 'Tražim istragu i sankcioniranje odgovornih'

Istaknuo je da je, ako je potrebno, i sam spreman snositi sankcije.

Iz Ministarstva obrane RH su pak naveli kako cijeli slučaj s njima nema nikakve veze i da na predmetnoj snimci, koja je objavljena pa maknuta s Facebooka, nije njihov zrakoplov.

Neslužbeno pak doznajemo da je riječ o makedonskom Air Tractoru koji se nalazi na servisu uoči protupožarne sezone.