Novosti Sport Događanja

Nedjelja rezervirana za odbojku i Dedin Memorijal: Poznati raspored i satnica

17.01.2020. / Damir Žbulj

Hrvatski odbojkaški klub Gorica i ovu kalendarsku i natjecateljsku godinu, četvrtu u nizu, započinje Memorijalnim turnirom Antun Azenić - Deda, u spomen na začetnika ženskog odbojkaškog kluba Azena u Velikoj Gorici i 'sportskog pogona koji je dao velik broj uspješnih hrvatskih odbojkašica i odgojio mnoge sportske generacije djevojaka'.

Na turniru će nastupiti, uz domaćina HOK Gorica, i kadetkinje OK Nebo, OK Karlovac, OK Dinamo, OK Olimpik, OK Glina, OK Vrbovec i OK Novo Mesto.

Natjecanje počinje u nedjelju 19. siječnja od 9 sati, a finale je na rasporedu u 16 sati, nakon kojeg će se održati i svečana podjela medalja, priznanja i trofeja četvrtog Memorijala Antun Azenić Deda.

Ekipe su smještene u dvije skupine, u jednoj su HOK Gorica, Glina, Novo Mesto i Karlovac, a u drugoj Dinamo, Vrbovec, Olimpik i Nebo. Dvije najbolje ekipe iz svake grupe ulaze u polufinale (15 sati).

 

Galerija slika

Nedjelja rezervirana za odbojku i Dedin Memorijal: Poznati raspored i satnica Nedjelja rezervirana za odbojku i Dedin Memorijal: Poznati raspored i satnica

Podijeli