Novosti Sport Događanja

Šljeminho ima novi hit: Poslušajte 'Bakutanera', sigurno ćete se pronaći u stihovima!

24.01.2020. / Petar Brnada

Velikogoričanin Karlo Milinković (26), ili umjetničkim imenom 'Šljeminho', nakon svoje pjesme 'Ljubavne instrukcije' koju je snimio u studenom prošle godine, u suradnji sa Aquarius Recordsom izbacio je još jedan hit koji je sinoć premijerno prikazan na YouTube-u.

Ovog puta riječ je o 'Bakutaneru', pjesmi u kojoj ćete saznati je li 'Šljeminho' pojeo mahune, je li sjedio na hladnome betonu i je li se prehladio. Naime, kako je u teaseru za novu pjesmu prikazano, baka Renata privela je 'Šljeminha' na ispitivanje kako bi od njega izvukla priznanje da je sjedio na hladnom betonu. Baka Renata želi iz njega izvući priznanje da je sjedio na hladnom betonu. Naravno, koristi se prljavim metodama zastrašivanja. A o svim svojim dogodovštinama sa svojim 'bakutanom' Karlo potom progovara u svom singlu. 

O novom hitu porazgovarali smo upravo sa njegovim tvorcem koji nam je otkrio što ga ovog puta ponukalo na stihove.

-Pa evo, nisam baš vidio puno pjesama o našim bakutanerima, pa sam odlučio napisati jednu. Govorim o tome kako idem kod bake u posjet, super se slažemo i sve, međutim, ne volim jesti njene mahune- kazao nam je Karlo.

I ovog puta u 'Šljeminhovoj' pjesmi pronaći ćete mnogo duhovitih i kreativnih stihova pa nas je zanimalo u koliko vremena nastane jedna takva pjesma te kako dolazi do inspiracije, a odgovor bi vas zapravo mogao začuditi.

-Ma dođe mi inspiracija pa napišem tekst u sat vremena. Kada baš ciljano idem pisati, treba mi jako dugo da napišem par stihova, a ovako kad sam u busu, kad ne mogu zaspati, dođe mi inspiracija i napišem cijelu pjesmu- otkriva nam 'Šljeminho'.

Scenarij za objavljeni spot potpisuje upravo Karlo Milinković, a uz njega ćete vidjeti i baku Renatu i Enu Friedrich. Snimanje je odradio Domagoj Starčević dok je za montiranje i editiranje zaslužan Cko Da (Dario Stijaković). Novi Karlov hit predstavljen je u suradnji sa Aquarius recordsom i STEY Musicom. Violinu u pjesmi svira Lucija Radač, a glume još i Helena Ljubijankić, Davor Raić te na kraju i Jaran, svima poznat iz 'Noćne more'.

Naša zvijezda u usponu kroz razgovor nam je otkrila da je puno pisala tijekom boravka u SAD-u gdje je stihove zapisivao doista svugdje tako da, kako kaže, sada ima dosta gotovih tekstova u pripremi. Za sve one koji su u iščekivanju novih hitova, Karlo je sa nama ukratko podijelio i planove za budućnost.

-Radim malo na svom glasu. Nadam se albumu i zapravo svašta spremam- ispričao nam je Karlo, a vama sada ne preostaje ništa drugo nego da poslušate novi hit- Bakutaner!

 

Podijeli