Božo Petrov u Velikoj Gorici: Vrijeme je da Hrvatska dobije drukčiju i bolju opciju

'-Mislim da je sazrelo vrijeme da Hrvatska dobije jednu drukčiju i bolju opciju, jer budućnost ne predstavlja niti HDZ niti SDP- kazao je predsjednik MOST-a Božo Petrov na druženju s članstvom u Velikoj Gorici
DSC_0987

Članove i simpatizere goričkog MOST-a, sinoć je posjetio predsjednik Božo Petrov kojeg je koordinator goričkog MOST-a Damir Slojšek upoznao s aktivnostima na području grada, kao i radom gradskih vijećnika, te njihovim inicijativama.

-Drago mi je što sam ovdje i što se mogu zahvaliti na angažmanu na predsjedničkim izborima, kao i na budućim parlamentarnim izborima. Naravno, nama su uvijek u mislima lokalni izbori, koji su najvažniji za građane u njihovim sredinama. Drago mi je što se ovdje na tome radi, i što će oporba ovdje pokazati da se politika može voditi drukčije, da to ne mora biti politika afera, korupcije i klijentelizma, što je rašireno u mnogim sredinama. Naše je da pokažemo da se to može i mora drugačije- kazao je Božo Petrov, kojeg smo zamolili da nam prokomentira i situaciju oko neprihvaćanja zagrebačkog GUP-a, odnosno hoće lis e to odraziti na koaliciju između BM 365-Stranke rada i solidarnosti te HDZ-a.

-Ono što sam vidio u dosadašnjem bavljenju politikom to je da oni ne postoje bez fotelja i da su njima fotelje sve. Jako dobro znaju da ako se dogode novi izbori, da neće ostati samo bez fotelja u Hrvatskom saboru, nego i na svakoj razini vlasti, a to im nije u interesu, zbog čega će već nekako skucati većinu i prebroditi ovu krizu. Nadam se da je ljudima dosta žetončića i da će drugi puta birati drukčije- osvrnuo se Petrov na novonastalu situaciju.

Kad je u pitanju MOST, Petrov je istaknuo kako je u njihovom interesu da ljudi ostanu u Hrvatskoj, da mogu pošteno i kvalitetno živjeti te da im standard bude veći.

-To je moguće ostvariti, pogotovo ako se ujedine prve dvije mjere. Također, poduzetnicima treba olakšati posao. Kada se to napravi tada će stanje u Hrvatskoj biti puno bolje. MOST nije nikada niti će ikada trpjeti najmanju razinu korupcije, klijentelizma i uvijek ćemo upozoravati na to, jer smatramo kako se politika može voditi čistih ruku i čist obraz- poručio je Petrov, čija je stranka na predsjedničkim izborima podržavala Miroslava Škoru.

-Mislim da je sazrelo vrijeme da Hrvatska dobije jednu drukčiju i bolju opciju, jer budućnost ne predstavlja niti HDZ niti SDP- za kraj je kazao predsjednik MOST-a Božo Petrov.

Grad
Hrvatska
Intervju
Politika
Velika Gorica
Zagrebačka županija