Home Najave Subotu navečer želite provesti uz film? Imamo strašan prijedlog

Subotu navečer želite provesti uz film? Imamo strašan prijedlog

Nova verzija svima jako dobro poznate bajke

PODIJELITE

Svima nam je dobro poznata bajka o Ivici i Marici koju smo čitali kao klinci. Sada je u kina stigla jedna malo drugačija verzija te priče, ona koju možda kao djeca baš i ne bismo mogli podnijeti. Naime, stigla je Mračna bajka Marica i Ivica koja nije namijenjena za djecu mlađu od 12 godina.

Radi se o horor filmu Gretel and Hansel Oza Perkinsa u kojem glavne uloge imaju Sophia Lillis, Alice Krige i Jessica De Gouw. Film traje 87 minuta, a prikazuje priču brata i sestre koji žive u dalekoj i magičnoj zemlji, a koje glad natjera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom.

Djeca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mjestom za spavanje te im se to učini kao idealno mjesto za odmor. Ubrzo, počinju primjećivati čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju izbijati na površinu.

Film možete pogledati večeras u 20 sati, a ako propustite večeras, još dva dostupna datuma su 17. i 19. veljače, također u 20 sati. Ulaznica za kino Gorica je 23 kune.