Novosti Sport Događanja

STK Stanfar namučio vodeći Donat u Zadru

18.02.2020. / Damir Žbulj

U Zadru je odigran derbi dvoboj 1. HL - Zapad, a domaći stolnotenisači Donata ipak su opravdali ulogu favorita i 4-0 pobjedom nad velikogoričkim Stanfarom učvrstili su vodeću poziciju na ljestvici te stigli na korak od povratka u hrvatsku stolnotenisku Superligu.

Karlo Javor izgubio je na otvaranju dvoboja, a malo je nedostajalo da Marko Habijanec izjednači rezultat. Antonio Goja dobio je prve dvije dionice, Haba je izborio peti set u kojem je suparnik u dramatičnoj završnici stigao do važne pobjede.

Martin Petrović tijesno je poražen od Ivana Zeljka, dok su nakon dvoboja parova Habijanec i Petrović morali stisnuti ruku domaćim igračima i čestitati im na ukupnoj pobjedi.

STK Velika Gorica Stanfar trenutno je na trećoj poziciji s jednakim brojem bodova i omjerom kao i STK Samobor. Zadarski Donat još uvijek je bez poraza.

U desetom kolu velikogorički stolnotenisači 14. ožujka prvo dočekuju drugu ekipu STK Srdoči, a nakon toga u Gradskoj sportskoj dvorani igraju protiv riječkog Kvarnera.

Djevojke su i dalje na dnu ljestvice, a u posljednjem kolu su Magdalena Bradić, Sara Hunjak i Nikolina Crnković poražene na gostovanju u Zaboku i Samoboru.

U idućem kolu sredinom ožujka čekaju ih domaći susreti sa STK Jadran Poreč i STK Crikvenica.

Podijeli